KATSO TäSTä HELSINGIN VAPUN LIIKENNERAJOITUKSET

Vappuna Esplanadit muutetaan pihakaduiksi ja Tehtaankadulla kadunvarsipysäköinti on kiellettyä. Vappuaattona Kansalaistorin lakitustapahtuma vaikuttaa liikenteeseen Mannerheimintiellä ja Töölönlahdenkadulla.

Vappuaattona on perinteisesti rajattu alueita juhlijoita varten. Rajaamalla aluetta vähennetään riskiä, jota voi koitua jalankulkijoille ja autoilijoille, mikäli eri tavoin liikkuvat vapun viettäjät kulkisivat täysin samoja reittejä pitkin.

Liikennerajoitukset on suunniteltu ja toteutetaan yhdessä kaupungin turvallisuusasiantuntijoiden, poliisin ja pelastuslaitoksen kanssa.

  • Esplanadit muutetaan pihakaduiksi Mannerheimintien ja Unioninkadun välillä 30.4. klo 15 – 1.5. klo 20
  • Tehtaankadulla on pysäköinti kiellettyä 30.4.–1.5. raitioliikenteen sujuvuuden varmistamiseksi. Kielto koskee koko Tehtaankatua ja toteutetaan siirtokehotuksilla.
  • Mannerheimintie välillä Arkadiankatu – Runeberginkatu on suljettu moottoriajoneuvoilta 30.4. klo 16–20 Kansalaistorin lakitustapahtuman takia.
  • Sulun aikana korvaava reitti moottoriajoneuvoilla kulkee Runeberginkadun kautta.
  • Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun ylioppilaiden vappukulkue vaikuttaa liikenteeseen 30.4. klo 15.30–16.30. Kulkueen reitti on Senaatintori – Unioninkatu – Eteläesplanadi – Mannerheimintie – Töölönlahdenkatu – Kansalaistori.

Lue myös

Hurja ylinopeus kuudenkympin alueella

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

2024-04-27T14:58:28Z dg43tfdfdgfd