AIKUISVIIHDETäHTI ILMESTYY JäLLEEN 30 VUOTTA VANHASSA MEKOSSA 37 KILOA LAIHDUTTUAAN

Aikuisviihdetähti ilmestyy jälleen 30 vuotta vanhassa mekossa 37 kiloa laihduttuaan (Instagram / @jennacantlose)

Entinen aikuisviihdetähti, Jenna Jameson Lawless, nyt 49-vuotias, yllätti seuraajansa jakamalla sosiaalisessa mediassa valokuvakollaasin, jossa hänellä on yllään sama mekko kuin yli 30 vuotta sitten.

Kuvatekstillä “20 vuotta x 50 vuotta” Jenna näytti muutoksen vuosikymmenten aikana, korostaen merkittävää 37 kilon painonpudotustaan vuodesta 2019.

“Näillä kahdella kuvalla on 30 vuoden ero. Olin 20-vuotias ensimmäisessä ja saavutan 50 vuotta muutaman päivän kuluttua. Veljeni lähetti minulle laatikon vanhoja vaatteitani, ja tunnistin tämän mekon ja ajattelin, että minun täytyy nähdä, sopiiko se vielä. Tarinan opetus… Ikä on vain numero”

Muutos oli ketogeenisen ruokavalion tulosta, joka koostuu vähähiilihydraattisista ja korkearasvaisista sekä luonnollisista proteiineista rikkaista elintarvikkeista, sekä liikuntarutiinista. Jenna meni 93 kilosta 56 kiloon ja korosti terveellisten tapojen omaksumisen tärkeyttä muutosmatkallaan.

Aikuisviihdetähti ilmestyy jälleen 30 vuotta vanhassa mekossa 37 kiloa laihduttuaan (Instagram / @jennacantlose)

The post Aikuisviihdetähti ilmestyy jälleen 30 vuotta vanhassa mekossa 37 kiloa laihduttuaan appeared first on Instafamosos.

2024-03-28T20:21:20Z dg43tfdfdgfd