BRITTIPUBI HERäTTää KIISTAA SALLIMALLA KOIRIEN SISääNPääSYN, MUTTA EI LASTEN

11 vuoden ajan brittiläinen pubi on ottanut koirat avosylin vastaan, mutta ei salli lasten käydä paikassa.

+ Tähden ‘Star Wars’-sagan ikoni kertoo yksityiskohtia vilkkaasta rakkauselämästään uudessa omaelämäkerrassa

Somekäyttäjän X tekemä julkaisu, jossa hän poseeraa pienen mustan taulun vieressä, jossa jotain englanniksi kirjoitettua, kuten “hyväksymme koirat, mutta emme lapset”, on herättänyt suurta kiistaa sosiaalisessa mediassa.

Brittipubi ‘Lower Red Lion’ -pubin ulkopuolella oleva ilmoitus on aiheuttanut suurta keskustelua internetin käyttäjien keskuudessa, monet vastustavat, monet puolustavat; kiista oli suuri, ja viestiä nähtiin yli 70 miljoonaa kertaa.

BBC:lle antamassaan haastattelussa David Worcester, pubin omistaja, kertoi, ettei hän kuvitellut kyltin aiheuttavan niin suurta keskustelua: “Olin yllättynyt siitä, että se meni niin pitkälle”; “Minulla ei ole mitään lasten käymistä vastaan missään muussa pubissa; En vain halua heitä täällä”.

Worcester selitti, että pubin sääntö, joka kieltää lasten pääsyn, on ollut voimassa 11 vuotta, ja hän laittoi mustan taulun ilmoituksella, koska monet vanhemmat valittivat, että heitä informoitiin säännöstä vasta kun he olivat jo tulleet pubiin lastensa kanssa.

Pubin omistajan mielestä lasten läsnäolo häiritsee sitä tunnelmaa, jonka hän haluaa tarjota pubin asiakkaille: “Haluan vain luoda ympäristön, jossa asiakkaani voivat istua ja rentoutua; yhden lapsen riittää aloittamaan, ja se pilaa kaiken kaikille”.

Ilmoitus herätti ristiriitaisia reaktioita; monet vanhemmat väittivät, ettei mikään pubi saisi soveltaa lastenvapaita politiikkoja, ja että koiratkin voivat häiritä paikan vierailijoita: “Mutta koirien haukunta ja ihmisten nuuhkiminen ja pissiminen ruoan keskellä on täysin hyväksyttävää”, kysyi eräs sosiaalisen median käyttäjä.

Toiset taas tukivat ‘Lower Red Lionin’ politiikkaa, koska heidän mielestään pubi ei ole sopiva paikka lapsille: “Olen täysin sen puolella! Mikään ei ole pahempaa kuin yrittää juoda rauhassa tai syödä, kun jotkut lapset leikkivät ja juoksevat ympäriinsä, eivätkä vanhemmat tee asialle mitään”, sanoi eräs henkilö. Jotkut vanhemmat myös hyväksyivät kiellon: “Minulla on lapsia ja ymmärrän…. Ihmiset ansaitsevat päästä ulos ilman huutavia lapsia.”

Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla.

The post Brittipubi herättää kiistaa sallimalla koirien sisäänpääsyn, mutta ei lasten appeared first on Instafamosos.

2024-04-24T13:37:53Z dg43tfdfdgfd