PääSIäISEN MENOLIIKENNE SUJUNUT RAUHALLISESTI, EIKä RUUHKIA OLE SYNTYNYT

Pääsiäisen menoliikenne on sujunut perjantaina hyvin rauhallisesti, kertoo liikenneoperaattori Jori Hildén Fintrafficin tieliikennekeskuksesta. Hildén vertaa liikenteen vilkkautta tavalliseen sunnuntaihin.

Ennakkoon Fintraffic oli arvioinut, että pitkäperjantaina liikennettä on runsaasti kello 9-14, pohjoisessa ehkä vielä myöhemminkin. Ennakko-arvion mukaan ajoittaista jonoutumista voisi esiintyä etenkin pääkaupunkiseudun ulosmenoteillä sekä valtateillä 4, 5 ja 9.

Hildén kertoo STT:lle alkuillasta, että menoliikenteeseen ei ole syntynyt ruuhkia. Menoliikennettä on suosinut hyvä ajokeli, eikä vakavia onnettomuuksia ole tapahtunut. Hän sanoo, että Oulun seudulla satoi räntää, mutta sitä ei kertynyt tielle.

Hildén arvioi, että paluuliikenne ajoittuu erityisesti maanantai-iltapäivään ja alkuiltaan. Torstain ja perjantain menoliikenteen perusteella hän ei odota paluuliikenteen aiheuttavan suuria ruuhkia.

Aiemmin Fintraffic oli arvioinut, että pääsiäisen paluuliikenne alkaa vilkastua sunnuntaina iltapäivän ja illan aikana. Paluuliikenteen huippua tieliikennekeskus odotti maanantaille.

2024-03-29T09:36:12Z dg43tfdfdgfd