ROSTEC LISää TOS-1A SOLNTSEPEK -RAKETINHEITTIMIEN TUOTANTOA 2,5-KERTAISESTI

Vierailunsa aikana Omskin alueella sijaitsevaan Rostec -tehtaaseen Venäjän puolustusministeriön johtaja sai tietää merkittävästä lisäyksestä raskaiden TOS-1A Solntsepek -raketinheittimien tuotannossa.

+ Klikkaa tästä nähdäksesi TOS-1A Solntsepekin videon

Viime vuoden aikana näiden järjestelmien tuotanto on kasvanut 2,5-kertaiseksi, mikä on ollut mahdollista tehtaan tuotantokapasiteetin laajennuksen, jatkuvan kahden vuoron toiminnan käyttöönoton ja työntekijämäärän lisäämisen ansiosta.

+ Ukrainan joukot tuhoavat Venäjän kehittyneimmän ilmatorjuntajärjestelmän Krimillä

+ Video näyttää, miltä T-80 panssarivaunutehdas näyttää sisältä

Toisin kuin perinteiset tykistöjärjestelmät, jotka on tarkoitettu pääasiassa avoimien kohteiden tuhoamiseen, Solntsepek-kaltaiset järjestelmät on suunniteltu taistelemaan linnoitettuja vihollisasemia vastaan, kuten maanalaisia suojia, kasematteja ja bunkkereita.

Näiden raskaiden raketinheittimien toimintaa selitettiin yksityiskohtaisesti videolla, jonka esitti sotilasviranomainen, korostaen niiden kykyä tehokkaasti läpäistä vahvat puolustukset.

Lähde ja kuvat: Venäjän puolustusministeriö. Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja tarkistettu toimituksellisen tiimin toimesta.

raketit, raketinheittimet, TOS-1A raketinheittimet, sotilas, Venäjän puolustusministeriö, Rostec, Venäjä, termobaarinen, Tos-1a, TOS-1A Solntsepek

O post Rostec lisää TOS-1A Solntsepek -raketinheittimien tuotantoa 2,5-kertaisesti apareceu primeiro em TechBreak.

2024-04-19T10:41:06Z dg43tfdfdgfd