TEKOäLY- JA KASVOJENTUNNISTUSSIVUSTO, JOKA ETSII KUVIA INTERNETISTä, HERäTTää HUOLIA YKSITYISYYDESTä JA VERKKOTURVALLISUUDESTA

Sivusto nimeltä PimEyes, joka on kuvailtu “internetin häiritsevimmäksi“, mahdollistaa kenelle tahansa lähettää kuvan ja löytää kaikki muut vastaavat kuvat, jotka ovat saatavilla verkossa.

Teknologia, joka käyttää tekoälyä kasvojentunnistukseen, on osoittautunut tehokkaaksi työkaluksi niille, jotka haluavat löytää omia kuviaan internetistä.

+ F-16-hävittäjät tyypillisessä aggressorimaalauksessaan ottivat kiinni venäläiset pommikoneet ja hävittäjät Alaskassa

+ Video: Ukrainan joukot torjuvat Venäjän etenemisen ja tuhoavat 42 taisteluajoneuvoa

PimEyesin toiminta on yksinkertaista: lähetät oman kuvasi ja sivusto skannaa internetiä löytääkseen muita vastaavia kuvia.

Vaikka jotkut pitävät sitä hyödyllisenä keinoa selvittääkseen, käytetäänkö heidän kuviaan luvatta, toiset pitävät sivustoa yksityisyyden uhkana, ja sitä on kutsuttu “stalkerin unelmaksi”. Koska työkalu voi jäljittää henkilön yksittäisen kuvan perusteella, on huolta siitä, kuinka helposti se mahdollistaa vainoamisen ja yksityisyyden loukkaukset.

Sivuston kyky löytää kuvia sekunneissa herättää kysymyksiä turvallisuudesta ja henkilötietojen suojasta, mikä on johtanut keskusteluihin kasvojentunnistusteknologioiden eettisistä rajoista.

Lähde: LadBible

Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja toimituksen tarkistama.

O post Tekoäly- ja kasvojentunnistussivusto, joka etsii kuvia internetistä, herättää huolia yksityisyydestä ja verkkoturvallisuudesta apareceu primeiro em TechBreak.

2024-05-07T20:05:48Z dg43tfdfdgfd