VIDEO: CTM-290-OHJUKSEN LAUKAISUTESTI PUOLALLE

Etelä-Korea suoritti onnistuneen laukaisutestin uusimmalle ballistiselle ohjukselleen, CTM-290, joka on tarkoitettu Puolalle. Testi toteutettiin käyttämällä Homar-K -laukaisujärjestelmää ja paikalla oli useita Puolan hallituksen edustajia, mikä korostaa tämän tapahtuman merkitystä molemmille maille.

+ Klikkaa tästä nähdäksesi videon

+ Video: Venäläinen panssaroitu Z-STS Akhmat sai improvisoidun suojan droneja vastaan

+ Video: Drone hyökkää 4×4-ajoneuvoon, jossa on venäläisiä viranomaisia Ukrainassa

CTM-290-ohjus, jonka on kehittänyt Hanwha Aerospace, yksi Etelä-Korean johtavista puolustusyrityksistä, on ohjattu ohjus, jonka vaikuttava kantama on 290 km. Tämän aseen ominaisuudet, mukaan lukien lentomatka ja taistelukärjen kyvyt, ovat verrattavissa Yhdysvaltojen kehittämän ATACMS-ohjusjärjestelmän ominaisuuksiin, mikä osoittaa Etelä-Korean edistynyttä sotilasteknologiaa.

Homar-K ballistinen testi suoritettiin Anheungin testauslaitoksessa Korean tasavallan länsirannikolla, ja sitä hallinnoi Korean puolustusteknologiavirasto (ADD). Tämä tapahtuma on merkittävä käännekohta Raketit- ja Tykistöjoukoille.

Syyskuun 2005 lopussa, kun 7. taktisen ohjusosaston rakentaminen purettiin, Puolan asevoimilla ei ole ollut käytössään lyhyen kantaman taktisia ballistisia ohjuksia.

Tämän syy oli 9K79 Toczkan järjestelmän neljän laukaisualustan käyttöiän ehtyminen ja varaosapulan vuoksi, jotka hankittiin 1980-luvun lopussa.

Viimeinen Toczkan laukaisu Puolan armeijassa tapahtui toukokuussa 1999, melkein tarkalleen neljännesvuosisata sitten.

Lähde: defence24.pl. Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja toimituksellisen tiimin tarkastama. Kuva ja video: Twitterin uudelleenjulkaisu @clashreport

O post Video: CTM-290-ohjuksen laukaisutesti Puolalle apareceu primeiro em TechBreak.

2024-04-25T08:12:51Z dg43tfdfdgfd