VIDEO: INTIA TESTAA ONNISTUNEESTI PAIKALLISESTI KEHITETTYä OHJUSTA ODISHASSA

Intia suoritti onnistuneesti testilennon uudelle kehitetylle risteilyohjukselleen 18. huhtikuuta Odishan integroidulta testialueelta.

+ Klikkaa tästä nähdäksesi videon

Ohjus, joka on näyte edistyneestä kotimaisesta teknologiasta, on suunniteltu matalan korkeuden merioperaatioihin.

Koe julkistettiin Puolustusministeriön toimesta ja toteutettiin Puolustustutkimus- ja kehitysjärjestön (DRDO) toimesta. Tapahtuma merkitsi merkittävää edistystä Intian puolustusteknologiassa, esitellen ohjuksen alajärjestelmien tehokkuutta ja sen lentoradan tarkkuutta, jota seurattiin useilla etäisyysantureilla, mukaan lukien tutkat ja elektro-optiset järjestelmät.

Lisäksi Intian ilmavoimien Su-30-Mk-I lentokoneella oli keskeinen rooli ohjuksen lentoradan seurannassa testin aikana.

Ohjus ohjattiin waypoint-navigointijärjestelmällä, se seurasi tarkasti ohjelmoitua reittiä ja osoitti avioniikkansa ja ohjelmistonsa kestävyyttä. Tämä projekti on yhteistyö Bengalurussa sijaitsevan Aeronautical Development Establishmentin (ADE) ja useiden muiden DRDO-laboratorioiden sekä intialaisten teollisuuspartnereiden kanssa, mukaan lukien Gas Turbine Research Establishment (GTRE), joka kehitti voimansiirtojärjestelmän.

Puolustusministeri Shri Rajnath Singh onnitteli tiimiä testin onnistumisesta, korostaen sitä merkittävänä virstanpylväänä maan puolustustutkimuksen ja kehityksen alalla.

Puolustustutkimuksen ja -kehityksen sihteeri sekä DRDO:n puheenjohtaja, tohtori Samir V Kamat, myös ylisti DRDO:n tiimiä, korostaen tämän kotimaisen teknologian merkitystä Intian puolustuskykyjen vahvistamisessa.

Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja sitä on tarkistanut toimitustiimi.

Kuvat: Twitter @DRDO_India:n uudelleentuotanto

O post Video: Intia testaa onnistuneesti paikallisesti kehitettyä ohjusta Odishassa apareceu primeiro em TechBreak.

2024-04-19T21:41:19Z dg43tfdfdgfd