VIDEO: KAKSI MALESIAN KUNINKAALLISEN LAIVASTON HELIKOPTERIA TöRMäSI KESKENääN

Kaksi helikopteria, joita operoi Malesian kuninkaallinen laivasto, törmäsi tänään Lumutin kaupungin yllä pidetyn vuotuisen laivaston paraatin harjoituksessa, mikä johti kaikkien 10 miehistön jäsenen kuolemaan.

+ Klikkaa tästä katsoaksesi videon

Onnettomuudessa mukana olleet lentokoneet olivat AgustaWestland AW139HOM (M503-3) ja AS550 Fennec (M502-6), jotka molemmat syöksyivät maahan kaupungin juoksuradan lähellä sijaitsevan stadionin läheisyydessä.

+ Video: Juoppo matkustaja aiheuttaa joukkotappelun ja pahoinpitelee poliiseja EasyJetin lennolla

+ Video: HIMARS osuu S-300/400-ilmatorjuntajärjestelmän tutkaan ja komentopisteeseen

Nämä kaksi helikopteria olivat osa Malesian kuninkaallisen laivaston operoimaa rajoitettua 15 ilma-aluksen laivastoa.

Pelastusjoukot lähetettiin välittömästi onnettomuuspaikalle, mutta valitettavasti he vahvistivat, että selviytyjiä ei ollut. Stadionin ympärillä oleva alue eristettiin, jotta onnettomuuden syytä voitaisiin tutkia. Sotilas- ja paikallisviranomaiset ovat jo aloittaneet yksityiskohtaisen tutkimuksen selvittääkseen, mitkä seikat johtivat kohtalokkaaseen törmäykseen.

Laivaston paraati, joka on vuosittainen näytös laivaston kyvyistä ja yhtenäisyydestä, on tilapäisesti keskeytetty, kunnes uhrien perheille ilmoitetaan ja turvallisuusmenettelyjä tarkistetaan perusteellisesti.

Malesian kuninkaallinen laivasto on esittänyt osanottonsa kuolleiden miehistön jäsenten perheille ja luvannut täydellistä avoimuutta meneillään olevissa tutkimuksissa.

Video: Toisto Twitter @sentdefender. Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja tarkistettu toimitustiimin toimesta.

O post Video: Kaksi Malesian kuninkaallisen laivaston helikopteria törmäsi keskenään apareceu primeiro em TechBreak.

2024-04-23T07:05:45Z dg43tfdfdgfd