VIDEO NäYTTää, MILTä T-80 PANSSARIVAUNUTEHDAS NäYTTää SISäLTä

Venäjän federaation puolustusministeri, armeijan kenraali Sergei Shoigu, vieraili virallisesti Omsktransmash-tehtaalla Omskin kaupungissa. Kylmän sodan aikana tehdas tunnettiin lännessä erityisesti panssarivaunujen, kuten T-80-tankin, tuotannosta.

+ Klikkaa tästä nähdäksesi videon

+ Video näyttää, miten venäläinen Tu-22M3 pommikone syöksyi maahan Venäjän lounaisosassa

Puolustusministeriön julkaisemassa videossa näytetään tehtaan nykyisiä toimintoja, jotka keskittyvät päivitetyn T-80BVM-mallin tuotantoon. Huomionarvoisesti nämä ajoneuvot on varustettu modernilla “Cape”-naamiointijärjestelmällä ja suojavisiiirillä suoraan kokoonpanolinjalla. Lisäksi kaikki valmistetut tankit varustetaan lisäsuojamoduulilla tornissa, mikä takaa paremman turvallisuuden ja tehokkuuden taistelussa.

Vierailun aikana ministerille kerrottiin, että seuraava erä panssaroituja ajoneuvoja on jo valmisteltu lähetettäväksi joukoille. Nämä tankit on lastattu rautatiealustoille ja ne ovat valmiita lähetettäväksi erikoistoiminta-alueelle, mikä korostaa tuotanto- ja toimitusprosessin tehokkuutta ja nopeutta.

Sergei Shoigu sai myös tiedon merkittävästä kasvusta raskaiden TOS-1A “Solntsepek” -raketinheittimien tuotannossa, joka on kasvanut 2,5-kertaiseksi viime vuonna. Tämä kasvu on ollut mahdollista tuotantokapasiteetin laajentamisen, jatkuvan kahden vuoron työskentelyn siirtymisen ja työntekijämäärän lisääntymisen ansiosta.

Jotta tehdas voi jatkossakin turvata korkeasti koulutetun henkilöstön, Omsktransmash ylläpitää Henkilöstön Koulutus- ja Jatkokoulutuskeskusta. Tämä keskus vastaa työntekijöiden kouluttamisesta ja uudelleenkouluttamisesta alalla kysyttyihin ammatteihin. Vuodesta 2023 lähtien tehtaan henkilöstömäärä on kasvanut yli 1200 henkilöllä, ja viime vuonna 533 työntekijää koulutettiin keskuksen pääammattikoulutusohjelmien puitteissa.

Lähde ja kuvat: Venäjän federaation puolustusministeriö. Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja toimituksellisen tiimin tarkistama.

O post Video näyttää, miltä T-80 panssarivaunutehdas näyttää sisältä apareceu primeiro em TechBreak.

2024-04-19T09:26:04Z dg43tfdfdgfd