VIDEO: TURKKILAINEN VIIDENNEN SUKUPOLVEN HäVITTäJä KAAN NOUSI ILMAAN TOISTA KERTAA

Turkkilainen viidennen sukupolven hävittäjä KAAN nousi ilmaan toista kertaa. Kuva ja video: Twitter @SavunmaSanayiST.

Turkkilainen viidennen sukupolven hävittäjä KAAN, kehitetty Turkish Aerospace Industriesin (TUSAŞ) toimesta osana Kansallista Taistelulentokoneprojektia, suoritti onnistuneesti toisen lentonsa.

+ Klikkaa tästä nähdäksesi videon

Hanke käynnistettiin Puolustusteollisuuden presidentin toimiston toimesta vastaamaan Ilmavoimien komennon tarpeisiin.

+ Venäläinen joukkojen kuljettama vene räjähti miinaan Khersonin alueella

+ F-16-hävittäjät tyypillisessä aggressorimaalauksessaan ottivat kiinni venäläiset pommikoneet ja hävittäjät Alaskassa

Toinen testi KAAN -hävittäjälle suoritettiin ensimmäisen lennon tiedoista tehdyn yksityiskohtaisen analyysin jälkeen, joka saatiin päätökseen 21. helmikuuta. “Tänään olemme kokeneet toisen merkittävän virstanpylvään Turkin ilmailun ja puolustuksen historiassa”, sanoi Görgün lennon jälkeen kohdatessaan testipilotit ja projektitiimin.

Görgün ilmaisi tyytyväisyytensä ja ylpeytensä lennon onnistumisesta: “Olemme innoissamme ja ylpeitä. Ensimmäinen lento oli jo menestys, ja tänään, huolellisten valmistelujen ja analyysien jälkeen, suoritimme toisen lennon. Kaikki tänään kerätyt tiedot tullaan arvioimaan tulevia lentoja varten.”

KAAN on varustettu monipuolisilla taistelutoiminnoilla, mukaan lukien ilmasta-ilmaan ja ilmasta-maahan kyvyt. Sen tekniset tiedot sisältävät maksiminopeuden Mach 1.8, toimintakorkeuden 55 000 jalkaa ja kuormitusrajat +9g/-3.5g. Lisäksi hävittäjässä on sisäänrakennettu asepaikka, veden päällä toimimiskyky, alhainen tutkajälki ja monitoimiprofiili.

KAANin kehittäminen merkitsee merkittävää edistysaskelta Turkin puolustusteollisuudessa ja vahvistaa maan sitoutumista sotilasilmailun teknologiseen innovaatioon.

KAAN TAISTELULENTOKONEEN TEKNISET TIEDOT

• Maksiminopeus: Mach 1.8

• Toimintakorkeus: 55 000 jalkaa

• Kuormitusrajat: +9g/-3.5g

• Sisäänrakennettu asepaikka

• Veden päällä toimimiskyky

• Al hainen tutkajälki

• Monitoimiprofiili

• Ilmasta-ilmaan kyvyt

• Ilmasta-maahan kyvyt

Lähde: SavunmaSanayiST.com. Kuva ja video: Twitter @SavunmaSanayiST. Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja toimituksellisen tiimin tarkistama.

O post Video: Turkkilainen viidennen sukupolven hävittäjä KAAN nousi ilmaan toista kertaa apareceu primeiro em TechBreak.

2024-05-07T08:03:54Z dg43tfdfdgfd