VIDEO: UKRAINAN JOUKOT TORJUVAT VENäJäN ETENEMISEN JA TUHOAVAT 42 TAISTELUAJONEUVOA

Ukrainan joukot torjuvat Venäjän etenemisen ja tuhoavat 42 taisteluajoneuvoa. Kuva ja video: Toisto Twitteristä @IAPonomarenko

Ukrainan joukot tuhoavat 42 venäläistä panssaroitua ajoneuvoa ratkaisevassa yhteenotossa Donetskissa

+ Klikkaa tästä nähdäksesi videon

Ukrainan sotilasvoimat onnistuivat torjumaan merkittävän venäläisen etenemisen Donetskissa, mikä johti 42 venäläisen tankin ja panssaroitujen ajoneuvojen tuhoamiseen.

Raportti tuli 58. Motorisoituneen Jalkaväkibrigaadin, joka kunnioittaa Hetman Ivan Vyhovskya, Facebook-postauksessa. Tämä yhteenotto korostaa Ukrainan intensiivistä vastarintaa Venäjän hyökkäystä vastaan.

+ Video: Nainen väittää, ettei ole pessyt hiuksiaan vuoteen: Poikaystäväni rakastaa tuoksua

+ Video: Drone-kamikaze tuhoaa ilmatorjuntajärjestelmän Buk-M1:n ampumalaitteen

Puolustusoperaatio koordinoitiin 58. Brigadin toimesta yhteistyössä Erillisen Presidentillisen Prikaatin Hetman Bohdan Khmelnitskyn, 762. Valtion Erityiskuljetuspalvelun Vartijabrigaadin sekä muiden yksiköiden kanssa, jotka yhdessä vastustivat venäläistä etenemistä.

Venäjän hyökkäys on edelleen aggressiivinen, liikkuen kohti alueita lähellä Chasove Yaria ja Avdiivkaa. Robitnen kylä, joka tällä hetkellä sijaitsee niin sanotulla “harmaalla alueella”, on erityisen haavoittuvassa tilanteessa. Huolimatta merkittävästä ammusvajeesta, Ukrainan joukot tarjoavat vahvaa vastarintaa ja aiheuttavat viholliselle raskaita tappioita.

Tämä viimeaikainen tapahtuma vahvistaa uudelleen vaikeuksia, joita Venäjä on kohdannut konfliktin alkamisesta 24. helmikuuta 2022 lähtien, Ukrainan lähteiden mukaan melkein 3000 tankkia ja 5200 panssaroitua ajoneuvoa on tuhottu.

+ Klikkaa tästä nähdäksesi lisää videoita Ukrainan sodasta

Kuva ja video: Toisto Twitteristä @IAPonomarenko. Tämä sisältö on luotu AI:n avulla ja toimituksellisen tiimin tarkastama.

O post Video: Ukrainan joukot torjuvat Venäjän etenemisen ja tuhoavat 42 taisteluajoneuvoa apareceu primeiro em TechBreak.

2024-05-04T09:08:18Z dg43tfdfdgfd