VIDEO: VANGITTU UKRAINALAINEN LEOPARD-PANSSARIVAUNU VIEDääN VENäJäLLE

Venäjän puolustusministeriö on äskettäin julkaissut kuvia, jotka näyttävät ukrainalaisen Leopard A2 -panssarivaunun kuljetuksen. Panssarivaunu on vangittu ja muutettu trofeeksi Venäjän joukkojen toimesta Avdeevkan alueella, Donetskin miehitetyssä oblastissa.

+ Klikkaa tästä nähdäksesi videon

Tämä panssaroidut ajoneuvo, joka on osa Ukrainan sotilaallista arsenaalia, näyttää nyt olevan esillä Venäjällä, symbolina saavutuksesta meneillään olevassa konfliktissa. Sitä tutkitaan myös Venäjän armeijan toimesta.

Kuvat ovat levinneet laajasti Venäjän sosiaalisessa mediassa ja tiedotusvälineissä, esittäen, kuinka panssarivaunu lastataan suurelle sotilaskuljetusajoneuvolle.

Tapahtuma merkitsee uutta lukua Itä-Ukrainan konfliktin eskaloitumisessa, jossa molemmat osapuolet ovat raportoineet merkittäviä sotilaallisen kaluston ja erityisesti ihmishenkien menetyksiä.

Leopard 2

Leopard 2 on saksalaisen Krauss-Maffein 1970-luvulla kehittämä kolmannen sukupolven päätaistelupanssarivaunu (MBT), joka otettiin käyttöön vuonna 1979 korvaamaan aiempi Leopard 1 Saksan Länsiarmeijan päätaistelupanssarivaununa.

Leopard 2:n useita iterointeja käytetään edelleen Saksan asevoimien lisäksi myös 13 muussa Euroopan maassa sekä useissa ei-eurooppalaisissa maissa, mukaan lukien Kanada, Chile, Indonesia ja Singapore.

Jotkut käyttömaat ovat lisensoineet Leopard 2:n suunnitelman paikallista tuotantoa ja kotimaista kehitystä varten.

Video: Toisto Twitter @SputnikInt. Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja tarkistettu toimituksen toimesta.

O post Video: Vangittu ukrainalainen Leopard-panssarivaunu viedään Venäjälle apareceu primeiro em TechBreak.

2024-04-23T13:36:42Z dg43tfdfdgfd