VIDEO: VENäLäINEN PANSSAROITU Z-STS AKHMAT SAI IMPROVISOIDUN SUOJAN DRONEJA VASTAAN

Venäjä on paljastanut viimeisimmän ‘puolustusteknologian kehityksensä’, panssaroidun ajoneuvon Z-STS Akhmat, joka on varustettu improvisoidulla suojalla nimeltä “tsaarin hiillosteline”, tarkoitettu torjumaan droneja.

+ Klikkaa tästä nähdäksesi videon

Julkaistu video sosiaalisessa mediassa näyttää ajoneuvon, joka on kokonaan peitetty verkolla ylä-, taka-, etu- ja sivuprojektioissa.

+ Video: Throwflame paljastaa Thermonator-robottikoiran, jossa on kiinnitetty liekinheitin.

Ajoneuvossa on yksi ovi takana, joka toimii sekä sisään- että uloskäyntinä, ominaisuus, joka, vaikka lisää suojaa kamikaze-dronilta, voi vaikeuttaa ja hidastaa joukkojen ja miehistön nousua ja poistumista, aiheuttaen mahdollisia riskejä taistelutilanteissa.

Tämä suunnittelulähestymistapa ei ole uutta Venäjän asevoimille. Äskettäin raportoitiin, että venäläiset ajoneuvot, mukaan lukien Ural-kuorma-auto Orikhivin suunnalla, on varustettu droneja vastaan suojaavilla ritilöillä, jotka kattavat koko rungon, suojellen ajoneuvoja hyökkäysoperaatioissa.

Lisäksi on raportoitu, että venäläiset miehitysvoimat Donetskissa käyttävät tankeja, jotka on varustettu metallikatoksilla ja sähköisen sodankäynnin järjestelmillä, strategiana lisätä suojaa droneja vastaan.

+ Klikkaa tästä nähdäksesi lisää videoita Ukrainan sodasta

Lähde: mil.in.ua. Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja toimituksen tarkistama. Kuva ja video: Telegram milinfolive

O post Video: Venäläinen panssaroitu Z-STS Akhmat sai improvisoidun suojan droneja vastaan apareceu primeiro em TechBreak.

2024-04-24T15:10:32Z dg43tfdfdgfd