VIDEO: YHDISTYNYT KUNINGASKUNTA SAATTAA LOPPUUN UUSIMMAN TAISTELUPANSSARIVAUNUN TULIKOKEET

Challenger 3. Kuva: UK Ministry of Defence

Yhdistyneen kuningaskunnan puolustusministeriö ilmoitti onnistuneesti saattaneensa loppuun brittiarmeijan uuden panssarivaunun, Challenger 3:n, tulikokeiden vaiheen, mikä merkitsee merkittävää edistysaskelta maataistelukyvyssä.

+ Klikkaa tästä nähdäksesi videon

Tämä panssarivaunu, jota kuvataan erittäin tappavaksi, on varustettu huipputeknologialla selviytymis- ja hyökkäyskykyjen osalta, ja sitä pidetään maan nykyaikaisimpana taistelupanssarivaununa tähän mennessä.

+ Tutustu Suomen hankkimiin uusiin Patria 6×6 -panssariajoneuvoihin

Testit, jotka suoritettiin Pohjois-Saksassa, ovat osa tiukkaa prosessia taistelupanssarivaunun toiminnallisuuksien validointiin, mukaan lukien sen tarkkuus elävää maalia vastaan. Tulikokeiden vaihe on Rheinmetall BAE Systems Landin (RBSL) ja Rheinmetall:in yhteistyössä tekemän laajan kehitys- ja suunnittelutyön tulos, ja se noudattaa tiukasti NATO:n viitevaatimuksia toimintojen johdonmukaisuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi.

Challenger 3 -projekti, joka on osa 800 miljoonan punnan sopimusta RBSL:n kanssa, vahvistaa paitsi kansallista puolustusta myös edistää talouskasvua luomalla yli 300 työpaikkaa korkeasti koulutetuille insinööreille ja teknikoille. Tämä investointi osoittaa Britannian hallituksen sitoutumista kansallisen turvallisuuden vahvistamiseen ja talouden elvyttämiseen.

Puolustushankintojen ministeri James Cartlidge korosti Challenger 3:n strategista merkitystä, painottaen, että tämä panssarivaunu on keskeisessä roolissa brittiarmeijan taistelukykyjen parantamisessa ja NATO-sitoumusten vahvistamisessa. Varustettuna modernisoidulla tornilla, edistyneillä sensoreilla ja aktiivisella suojajärjestelmällä Challenger 3 on suunniteltu olemaan elintärkeä osa Britannian asevoimia ainakin vuoteen 2040 asti.

Lähde ja kuvat: UK Ministry of Defence. Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja toimituksellisen tiimin tarkistama.

O post Video: Yhdistynyt kuningaskunta saattaa loppuun uusimman taistelupanssarivaunun tulikokeet apareceu primeiro em TechBreak.

2024-04-27T21:47:45Z dg43tfdfdgfd