VOIT LäHETTää KORKEALAATUISIA KUVIA MESSENGERISSä

Messengerin käyttäjille on tarjolla hyviä uutisia. Facebookin viestipalvelu saa kourallisen uusia ja erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia.

Ensinnäkin voit lähettää huomattavasti aiempaa suurempia tiedostoja. Lisäksi voit luoda yhteisiä valokuva-albumeita ystäviesi kanssa.

Paras uutinen on kuitenkin mahdollisuus lähettää kuvia teräväpiirtolaatuisina. Tämä on ollut Messengerin käyttäjien toivomus jo pitkään.

LUE MYÖS: Parhaat vinkit Facebookin Messengeriin

Lähetä HD-laadun kuvia Messengerissä

Vaikka voit nopeasti ja helposti lähettää valokuvia ystäville ja perheenjäsenille Messengerin kautta, se ei ole läheskään paras tapa.

Facebookin Messenger-työkalu pakkaa kuvia lähetettäessä, mikä heikentää kuvanlaatua. Tämä on onneksi nyt muuttumassa.

Messengerin uuden päivityksen myötä kuvia on mahdollista lähettää teräväpiirtolaatuisina.

Tämä tarkoittaa, että Messengerin kautta lähetettävät kuvat ovat terävämpiä ja värit elävämpiä, jos otat HD-laadun käyttöön.

LUE MYÖS: Facebook salaa viestisi Messengerissä

Suuret tiedostot ja jaetut albumit

Messengerissä on toistaiseksi ollut mahdollista lähettää vain tiedostoja, joiden enimmäiskoko on 25 megatavua, mutta nyt tilanne muuttuu. Tästä lähtien voit lähettää tiedostoja, joiden koko on jopa sata megatavua.

Tämä liittyy todennäköisesti mahdollisuuteen lähettää teräväpiirtolaatuisia mediatiedostoja, sillä korkearesoluutioiset kuvat ja videot vievät luonnollisesti enemmän tilaa.

Voit myös luoda jaettuja valokuva-albumeita ystäviesi kanssa Messenger-keskustelussa. Jaetun albumin avulla voitte kumpikin lisätä valokuvia ja videoita albumiin, joka liittyy esimerkiksi tapahtumaan, johon osallistuitte yhdessä.

Kaikki uudet ominaisuudet julkaistaan nyt. Odota kärsivällisesti, jos et ole vielä saanut niitä käyttöön. Voi kestää useita viikkoja ennen kuin ominaisuudet ovat kaikkien käytettävissä.

LUE MYÖS: Voiko tämä olla totta? Facebook-tilistä pitäisi nyt maksaa

Lue lisää: Parhaat ohjelmat tietokoneellesi - 3,90 euroa!

2024-04-23T14:06:49Z dg43tfdfdgfd