YHDYSVALTAIN ARMEIJA PALJASTAA UUDEN SUKUPOLVEN TAISTELUAJONEUVO BRADLEY

M2A4E1 Bradley. Lähde ja kuvat: US Army:n tiedotus

Yhdysvaltain armeija esitteli variantin M2A4E1 Bradley Saco, Mainessa sijaitsevassa varaosakeskuksessa.

+ Katso video uudesta M2A4E1 Bradley:sta

M2A4E1 Bradley erottuu edistyneimpänä versiona, joka sisältää joukon parannuksia puolustuskykynsä vahvistamiseksi. Näiden päivitysten keskeinen osa on Iron Fist Light (IFL) -aktiivisen suojajärjestelmän integrointi, joka on suunniteltu tehokkaasti torjumaan panssarintorjuntauhkia.

+ Malli tekee vaikutuksen Instagramissa kauneudellaan, mutta yksi yksityiskohta herättää huomiota

+ Video näyttää taisteluajoneuvo Bradley:n tuhoavan Venäjän kehittyneimmän panssarivaunun

Iron Fist Light -järjestelmä on erittäin tärkeä lisäys, joka antaa Bradley:lle keinot puolustautua monenlaisia uhkia vastaan, mukaan lukien raketilla käynnistetyt kranaatit, erilaisissa ympäristöissä avoimista maastoista tiheästi asuttuihin kaupunkialueisiin. Sen mekanismi sisältää räjähtävän kuorman ampumisen saaduille uhille, mikä luo iskuaallon, joka keskeyttää tai ohjaa uhan pois suojatusta alustasta.

Huomionarvoista Iron Fist Light -järjestelmässä on sen polttoainekotelointi, joka auttaa minimoimaan sivuvahinkoja, vähentää fragmentaatiota ja lisää lähellä olevan henkilöstön turvallisuutta, mutta auttaa myös suojaamaan kriittistä infrastruktuuria taistelutoimintojen aikana.

Iron Fist Light -järjestelmän lisäksi M2A4E1 Bradleyyn on tehty muita parannuksia, kuten parannettu infrapunavisiointi ja ympäristön hallintayksikkö.

Ohjelman Toimeenpano- ja Maataistelujärjestelmän tiedotusviraston lausunnon mukaan armeija on saanut rahoitusta M2A4E1:n hankkimiseen jokaiselle Ukrainalle lahjoitetulle Bradley:lle.

+ Klikkaa tästä nähdäksesi lisää videoita Ukrainan sodasta

Lähde ja kuvat: US Army:n tiedotus. Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja tarkistettu toimituksen toimesta.

O post Yhdysvaltain armeija paljastaa uuden sukupolven taisteluajoneuvo Bradley apareceu primeiro em TechBreak.

2024-05-02T08:20:21Z dg43tfdfdgfd