VIDEO: DRONE TUHOAA KOHTEITA KäYTTäMäLLä ILMAKANUUNAA, JOLLA ON TULITUSTAAJUUS 6000 LAUKAUSTA MINUUTISSA

Video: Drone tuhoaa kohteita käyttämällä ilmakanuunaa aavikkodemossa. Kuvat ja video: Twitterin uudelleentuotanto @GenAtomics_ASI

General Atomics Aeronautical Systems (GA-ASI) vahvistaa, että sen miehittämätön lentokonejärjestelmä (UAS) Mojave tuhosi paikallaan olevia kohteita todellisessa tulikokeessa 13. huhtikuuta 2024, vahvistaen järjestelmän merkityksen taistelukentällä ja kirjaten toisen virstanpylvään demonstraatiokoneelle.

+ Klikkaa tästä nähdäksesi videon

GA-ASI teki yhteistyötä Dillon Aeroin kanssa asentaakseen kaksi Dillonin DAP-6 Gun Pod -kanuunajärjestelmää Mojave-lentokoneeseen. Mojave suoritti seitsemän ylilentoa kahden lennon aikana demonstrossa, käyttäen noin 10 000 ammuksen patruunaa, kun UAS murskasi erilaisia kohteita.

+ Video: Harvinainen venäläinen panssaroitu ajoneuvo havaittu Ukrainassa

+ Video: Venäläinen panssaroitu Z-STS Akhmat sai improvisoidun suojan droneja vastaan

“Oli todella vaikuttavaa nähdä Mojaven suorittavan tämän elävän tulikokeen, mikä korostaa Mojave UAS:n monipuolisuutta ja sen kykyjä”, sanoi GA-ASI:n toimitusjohtaja David R. Alexander. “Mojavella on kyky toimia sensorina, ampujana ja tukijana, vähentäen uhkaympäristöjen ja haavoittuvuuksien vaikutuksia ja suojellen ihmishenkiä.”

Mojaven ja sen lyhyen nousun ja laskun (STOL) kyvyt ovat herättäneet merkittävää kiinnostusta sotilas- ja ilmailuyhteisöissä. Mojave on ainutlaatuinen: UAS, jolla on merkittävä kuormankantokyky ja joka pystyy toimimaan alueilla, joita aiemmin pidettiin sopimattomina UAS-toiminnoille. Sen kyky nousta ja laskeutua parantamattomilta laskeutumispaikoilta lyhyillä matkoilla sekä toimia lentotukialuksilta – kuten se teki marraskuussa 2023 osana esittelyä Yhdistyneen kuningaskunnan kuninkaallisen laivaston kanssa – on herättänyt mielikuvituksia ja muuttanut odotuksia siitä, miten suuria miehittämättömiä järjestelmiä voidaan käyttää.

Todellinen tulikoe suoritettiin Yuman koetuskentällä Arizonassa, ja sen rahoitti GA-ASIn sisäinen tutkimus- ja kehitysbudjetti.

Tekninen demonstraattori Mojave jakaa yhteisiä järjestelmiä ja komponentteja GA-ASIn modernisoidun Gray Eagle 25M:n kanssa, tarjoten tehokkaasti Gray Eaglen STOL-retkikyvyn. Gray Eaglen siipisarjan lisäksi GA-ASI suunnittelee sarjaa suuremmalle MQ-9B-lentokoneelle, joka sisältää SkyGuardian ja SeaGuardian -mallit.

Lähde: General Atomics Aeronautical Systems. Kuvat ja video: Twitterin uudelleentuotanto @GenAtomics_ASI. Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja toimituksellisen tiimin tarkistama.

O post Video: Drone tuhoaa kohteita käyttämällä ilmakanuunaa, jolla on tulitustaajuus 6000 laukausta minuutissa apareceu primeiro em TechBreak.

2024-04-26T12:02:16Z dg43tfdfdgfd