VIDEO: HARVINAINEN VENäLäINEN PANSSAROITU AJONEUVO HAVAITTU UKRAINASSA

Video: Harvinainen venäläinen panssaroitu ajoneuvo havaittu Ukrainassa. Kuva ja video: Telegram / ovbron

Epätavallinen versio jalkaväkitaisteluvaunu BMP-3 havaittiin lähellä taistelukenttää Ukrainassa, kuten videolla ilmoitettiin venäläisten Telegram-kanavien kautta.

+ Klikkaa tästä nähdäksesi videon

Tämä uusi muunnos on varustettu lisäreaktiivipanssarilla (ERA), mikä osoittaa merkittävän päivityksen puolustuskykyjen vahvistamiseksi. Analyytikot arvelevat, että BMP-3 on päivitetty 4S24 ERA -pakkauksilla, osana “Karkas-2” -ohjelmaa, joka on kehitetty kevyiden ajoneuvojen suojauksen parantamiseksi panssarintorjuntauhkia vastaan.

+ Yhdistynyt kuningaskunta lähettää Typhoon-hävittäjälaivueen Puolaan

+ Video: CTM-290-ohjuksen laukaisutesti Puolalle

4S24-järjestelmä tunnetaan sen antikumulatiivisesta tehokkuudesta, samankaltainen kuin reaktiivipanssari 4S20 Kontakt, mutta käyttäen vain puolet räjähdysaineesta.

Säilyttääkseen rungon eheyden, joka on suhteellisen hauras, dynaamisen suojan elementit on sijoitettu polymeerisäiliöön, jossa on vaahtoa. Tämän suunnittelun tavoitteena on hidastaa ja hajottaa räjähtäneitä metallilevyjä, neutraloiden siten kumulatiivisten ammusten vaikutuksen ja säilyttäen päätoiminnon läpäisyn estämiseksi.

Venäläisten lähteiden mukaan dynaamisen suojajärjestelmän Karkas-2 on osoittautunut tehokkaaksi estämään räjähdysten siirtymistä suojaelementtien välillä, tarjoten olennaisen puolustuksen kumulatiivisten ammusten vaikutusta vastaan.

BMP-3 on varustettu 4S24 panssaripaloilla sen sivuilla ja etualueella. Kuitenkaan nämä parannukset eivät tarjoa suojaa Ukrainan uusilta itsemurhakoptereilta, mikä osoittaa jatkuvia haasteita ajoneuvojen suojauksen parantamisessa taistelukentän teknologisen kehityksen edessä.

BMP-3

BMP-3. Kuva: Wikimedia

BMP-3 on Neuvostoliitossa valmistettu jalkaväkitaisteluvaunu. Lyhenne BMP tarkoittaa boevaya mashina pehoty (“jalkaväkitaisteluvaunu”). Se on panssaroitu amfibioajoneuvo, joka on suunniteltu tuhoamaan maanpäällisiä ja ilmassa olevia panssaroituja kohteita pysähdyksissä, ajettaessa tai navigoidessa.

Tiedot saatu defence-blog.com:sta. Kuva ja video: Telegram / ovbron. Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja toimituksellisen tiimin tarkistama.

O post Video: Harvinainen venäläinen panssaroitu ajoneuvo havaittu Ukrainassa apareceu primeiro em TechBreak.

2024-04-26T10:01:55Z dg43tfdfdgfd